SAVE THE DATE

Voor Baracuda’s estafette KNRM sponsor duik op 1 september 2018!
Onderwatersport vereniging Baracuda bestaat dit jaar 65 jaar en dat gaan we vieren. Wij gaan op 1 september a.s. 8 uur lang estafette duiken met (minimaal) 65 buddyparen bij duiklocatie Nieuwe Kerkweg Den Osse (duikstek nummer nr. 14). Dit grootschalige duikevenement zal niet alleen in het teken staan van ons jubileumjaar maar zal ook in het teken staan van een sponsoring aan de KNRM (Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij).

Waarom de KNRM?

Omdat deze vrijwilligers organisatie mensen redt in, op en onder water. De KNRM vaart gemiddeld 5 tot 10 keer per jaar uit voor duikers die in de problemen komen. De reddingstations die rondom duikplekken liggen, oefenen regelmatig met duikers om te trainen hoe je een duiker in de problemen het beste kunt helpen. Om o.a. deze trainingen plaats te kunnen laten vinden is er geld nodig en daarom willen wij donatie doen. Per duiker wordt er een bedrag a € 5,00 aan deelname gevraagd en het totale deelname geld zal overhandigd worden aan de KNRM.

UNIEK DUIKEVENEMENT

Om dit unieke duikevenement tot stand te laten komen hebben wij de hulp nodig van vele duikers. Op zaterdag 1 september 2018 zullen tussen 10.00 en 18.00 uur per kwartier twee buddyparen te water gaan. Wil je duiken voor een goed doel….schrijf je dan in op de website. Iedere duiker die aan dit evenement heeft meegedaan ontvangt een speciale medaille en wordt vermeldt op de sponsorkaart die aan de KNRM overhandigd zal worden. Na de duik staat er koffie/thee voor je klaar op het parkeerterrein. Wij zien je aanmelding met belangstelling tegemoet. Onderwatersportvereniging Baracuda